Pubquiz

datum

vrij 08 juni 2018

aanvang

20:00 uur

locatie

De Geubel

prijs

gratis


Elke tweede vrijdag van de maand kun je naar de PubQuiz in De Geubel.

Een gezellige pubquiz voor alle leeftijden met vragen over de actualiteit, geschiedenis, topografie, entertainment en muziek. Jong of oud, het maakt niet uit; iedereen is welkom deze avond! Met een team van maximaal vijf personen strijd je onder het genot van een drankje tegen de andere teams.

De Pubquiz bestaat uit 8 rondes met in elke ronde vragen over een verschillend thema. Samen met je team verzin je een originele teamnaam die jullie naar de top gaat helpen en zodat de organisatie jullie zwaar verdiende punten bij het goede team kan opschrijven. Er mag natuurlijk niet vals gespeeld worden en onthoud dat de quizmaster altijd gelijk heeft, dus ga niet met hem in discussie. Het team dat uiteindelijk de meeste vragen goed heeft, wordt beloond met een leuke kleine prijs!

De Pubquiz begint om 20:00 en duurt ongeveer twee uur, afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Inschrijven is niet verplicht, je kunt gewoon langskomen. Dus kom gezellig met je vrienden naar de PubQuiz in De Geubel voor een spetterend begin van je weekend!

delen:

Leuk evenement?

Deel het via