Repair Café

datum

zat 24 juni 2017

aanvang

10:00 uur

locatie

De Geubel

prijs

gratis


Dit is het laatste Repaircafé in ’s Gravenmoer voor de zomervakantie. Onze vrijwilligers staan weer paraat om uw kapotte spullen te repareren. Van 10.00 tot 12.00 uur kunt u weer in De Geubel terecht bij onze monteurs en de dames van de kleding- en sieradenreparaties. Ook onze fietsspecialist is weer van de partij. Alle reparaties worden ter plaatse, gratis uitgevoerd. maar een vrijwillige bedrage wordt op prijs gesteld.

Intussen kunt u genieten van een kopje koffie of thee.

Attentie: het gebeurt weleens dat men apparaten bij ons wil achterlaten omdat ze niet meer gebruikt worden. Dat is NIET de bedoeling. Wij hebben geen opslagruimte tot onze beschikking. Dus wat u meebrengt, moet u ook weer mee naar huis nemen.

De dames Rika Loonen en Henny Kolkert zijn ook weer aanwezig. Zij breien en haken baby- en peutertruitjes, kinderdekentjes en grote dekens voor de stichting Dorcas, een liefdadigheidsinstelling die steun biedt aan de allerarmsten van Roemenië. De dames hebben al honderden truitjes en dekens gemaakt en onlangs is weer een vrachtwagen voor truitjes, dekens en andere hulpgoederen richting Roemenië vertrokken. Mocht u wol of katoen over hebben; breng het gerust mee zaterdag. De dames zijn er blij mee!!

Tot 24 juni in Dorpshuis De Geubel in ’s Gravenmoer 

Het eerstvolgende repaircafé ’s Gravenmoer na de vakantie is zaterdag 30 september.

Team Repaircafé ’s Gravenmoer wenst u een fijne zomervakantie toe.

delen:

Leuk evenement?

Deel het via