Vrij dansen

datum

zat 30 juni 2018

aanvang

20:00 uur

locatie

't Schouw

prijs

€3,00

Kaartverkoop aan de deur

Wilt u ook eens niet voor de buis zitten maar in beweging komen, kom dan eens naar ’t Schouw voor enkele uren puur dans – en luisterplezier!

Lucky Dancing Dongen organiseert al meer dan vijf jaar gezellige dansavonden in ‘t Schouw. U kunt iedere 1e, 3e en 5e zaterdag (een enkele keer op vrijdag) van de maand enkele gezellige uren beleven met muziek verzorgt door een DJ met een ruime ervaring op dansgebied.

Wellicht heeft u momenteel dansles of is het jaren geleden dat u heeft gedanst. Kom dan ook eens naar ‘t Schouw om enkele uren te dansen en elkaar te ontmoeten. Ook singles ontdekken deze dansavonden steeds vaker. Bent u alleenstaand, lid van een vriendenclub voor alleenstaanden of kent u meerdere singles in uw omgeving? Kom dan eens samen naar ‘t Schouw en ontmoet anderen die net als u van stijldansen en gezelligheid houden.

U kunt bij ons de Quickstep, Engelse wals, Tango, Foxtrot of een wals dansen,even als Latijns-Amerikaanse dansen, zoals Cha Cha, Jive, Samba, Rumba Paso Doble, Mambo, Salsa, Merenque, en de Argentijnse Tango. Op verzoek draaien we ook oudere, maar beslist nog geliefde dansen zoals de Veleta, St. Bernhardswals en Spaanse wals. Maar ook leuke losse en country dansen die u groepsgewijs danst. De beleving verschilt per dans, van zwierig en vrolijk tot intens en expressief. Kortom, voor de dansliefhebber een ruime keuze voor een paar gezellige uren.

De zaal is geopend vanaf 19.30 uur en de dansavond begint om 20:00 uur. Entree €3,00 per persoon.

Contact: luckydancingdongen@gmail.com

delen:

Leuk evenement?

Deel het via