Tai Chi School Anahata


dag

Maandag en Donderdag

aanvang

Ma 14.00 en Do 18.45 uur

locatie

De Cammeleur

 

website

contact

Stuur een email


Taijiquan (Tai Chi Chuan) en Qigong (Chi Kung) bestaan uit rustige, vloeiende bewegingen die met volledige aandacht op het ritme van de adem worden gedaan. De oefeningen hebben een diepe positieve uitwerking op lichaam en geest en kunnen tot op hoge leeftijd beoefend worden.

In de lessen staat ontspanning, concentratie en innerlijke rust centraal. Taijiquan – Qigong verbetert de lichaamshouding, versoepelt spieren en gewrichten en laat de energie (chi) in het lichaam beter doorstromen en is hiermee zeer geschikt om een beter lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. Deze van oorsprong Chinese vecht- en bewegingskunst is bijzonder effectief gebleken voor een betere fysieke, emotionele en mentale gezondheid, met goede resultaten bij chronische klachten. Regelmatig oefenen helpt ook om klachten te voorkomen.

Er wordt les gegeven op maandagmiddag, maandagavond en donderdagavond voor diverse groepen. De Taijiquan lessen zijn er voor beginners tot gevorderden in verschillende niveaus. De Qigong lessen zijn er voor iedereen, maar er is ook een groep speciaal voor mensen met een bewegingsbeperking.

Kom zelf ervaren en neem contact op voor een gratis proefles.

Je bent van harte welkom!