In de spotlights: gastvrouw horeca Anouk in haar nieuwe werkomgeving


 

 

Nu De Cammeleur steeds meer vorm krijgt, zetten we de komende tijd de medewerkers die onze gasten er straks tegenkomen, in de spotlights. Gastvrouw horeca Anouk kijkt vooral uit naar de uitbreiding van het horeca-assortiment in het Grand-Café en de inrichting van het nieuwe theater.  “De Cammeleur wordt een plek waar mensen een heerlijk avondje uit kunnen beleven!”

We stelden haar nog wat andere vragen:

Wat hoop je dat er anders is ten opzicht van je huidige werkplek/werkomgeving?

Ik hoop dat de mensen straks niet alleen komen omdat ze komen voor een bepaalde activiteit of vereniging, maar ook om even gezellig te komen lunchen of ’s-avond lekker een borrel te komen drinken! Dus ik hoop jullie straks te zien in ons Grand Café of gezellig aan de bar!

Wat hoop je dat hetzelfde blijft?

Ik hoop samen met mijn collega’s (en wie weet met nog meer nieuwe, enthousiaste collega’s!) met net zo veel plezier aan het werk te kunnen gaan in het nieuwe gebouw. Maar daar twijfel ik niet aan in de sfeervolle werkomgeving die het gaat worden, met veel meer mogelijkheden wat horeca betreft. Een plek waar de mensen graag gaan komen!
Ik kan niet wachten om in het nieuwe gebouw aan het werk te gaan! Jullie staan vast ook te popelen om een bezoekje(s) te brengen?!

Wat is de wens die jij hebt voor het nieuwe gebouw en de organisaties die er een plek krijgen?

Dat we ons snel thuis voelen en samen verder kunnen groeien!

Wat hoop je dat dit gebouw voor Dongen gaat betekenen?

Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, en plek waar mensen een heerlijk avondje uit kunnen beleven in ons mooie nieuwe theater (mét echte theaterstoelen die super lekker zitten!), een plek waar mensen kunnen genieten van een heerlijke lunch, een plek waar mensen gezellig kunnen borrelen met een keuze uit verschillende borrelhapjes, een plek met veel mogelijkheden (van rommelmarkten tot muziekoptredens, van beurzen tot recepties, van vergaderingen tot dancefeesten). Kortom, in De Cammeleur voelt jong en oud zich welkom.

…. Een plek waar mensen thuiskomen!

 

 

delen:

Interessant nieuws?

Deel het via