Stijn Rompa Photography
DonckHuys biedt de Dongense samenleving een plek om zich creatief en cultureel te uiten. Iedere Dongenaar is wel eens actief geweest bij één van onze activiteiten en evenementen. Wij zijn dan ook ontzettend trots op de sterke band met de lokale gemeenschap.

 

We werken graag samen met lokale instellingen, bedrijven en verenigingen om co-creatie te bewerkstelligen. Ons doel is de Dongense gemeenschap van alle leeftijden te enthousiasmeren voor kunst en cultuur. Door samen creatieve evenementen te organiseren helpen we bij de ontwikkeling en het in stand houden van cultureel vermaak.

 

Samenwerking, houden van cultuur, vriendelijkheid, creativiteit en kwaliteit vinden wij dan ook belangrijke kernwaarden.

 

Jurgen Jansen, Manager
Roxanne Petermeijer, Assistent Manager 


Met haar accommodaties en dienstenaanbod voorziet DonckHuys in een lokale behoefte en sluit daarmee aan op het beleid van de gemeente Dongen. De gemeente waardeert dit met een jaarlijkse subsidie.

Daarnaast hebben we veel te danken aan het Europees SubsidieFonds (ESF).

gemeente Dongen

subsidie

In de aanloop naar de opening van de nieuwbouw (MFA) in 2018 ontstaat voor DonckHuys
een nieuwe situatie. Om hier goed op in te kunnen spelen investeert DonckHuys in haar
organisatie en de duurzame inzetbaarheid van het personeel. Deze investering is mede
mogelijk gemaakt door het ESF. Daarbij gaat o.a. aandacht uit naar: werken aan competenties en vakmanschap; waar nodig het verbeteren van betrokkenheid van
personeel bij ambities en beleid; een impuls geven aan de teamcultuur en onderlinge communicatie
& positief beïnvloeden van gastgerichtheid en het imago van DonckHuys.

In dit traject wordt DonckHuys ondersteunt door Dongenaar Mark van den Broek (Closer2Talent).

 

Vacatures

Donckhuys zoekt horecamedewerkers op oproepbasis We zoeken enthousiaste collega's die ons horeca-team willen komen versterken. Als horecamedewerker ben je werkzaam tijdens de activiteiten en evenementen in één van onze locaties in de gemeente Dongen: ’t Schouw, de Geubel en de Heeren van Dongen. Werkzaamheden zijn o.a.: vriendelijk welkom heten van onze gasten; opnemen, klaarmaken en serveren van bestellingen; klaarzetten van de zalen voor activiteiten en evenementen. Je bent: minimaal 18 jaar; 1 dag per week beschikbaar; flexibel inzetbaar en gastvrij. Je hebt: horeca ervaring, geen 9 tot 5 mentaliteit en een klantvriendelijke instelling en uitstraling. Donckhuys hecht veel belang aan de gastvrije en correcte bejegening van onze gasten. We letten daarom extra op de communicatieve vaardigheden en de representatieve uitstraling van onze horecamedewerkers. Ben jij de persoon die ons team kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV en foto naar ons toe via info@donckhuys.nl....  lees meer