Dé plek in de Dongense samenleving

DonckHuys biedt de Dongense samenleving een plek om zich creatief en cultureel te uiten. Iedere Dongenaar is wel eens actief geweest bij één van onze activiteiten en evenementen. Wij zijn dan ook ontzettend trots op de sterke band met de lokale gemeenschap.

We werken graag samen met lokale instellingen, bedrijven en verenigingen om co-creatie te bewerkstelligen. Ons doel is de Dongense gemeenschap van alle leeftijden te enthousiasmeren voor kunst en cultuur. Door samen creatieve evenementen te organiseren helpen we bij de ontwikkeling en het in stand houden van cultureel vermaak.

Samenwerking, houden van cultuur, vriendelijkheid, creativiteit en kwaliteit vinden wij dan ook belangrijke kernwaarden.
Jurgen Jansen, directeur
Roxanne Petermeijer, Manager Sales & Events

 

 

 

Vacature Floormanager Horeca

DonckHuys Horeca heeft momenteel een vacature voor een Floormanager. Als Floormanager opereer je onder de verantwoordelijkheid van onze Horeca coördinator. Samen met hem en een collega zorg je er voor dat alles op rolletjes verloopt, dat gasten het naar de zin hebben en dat afspraken worden nagekomen. Je zorgt voor de aansturing van het team van horecamedewerkers en houdt overzicht op de verschillende taken en activiteiten. Je bent aanspreekpunt voor collega’s en voor gasten en je geeft feedback aan de sales en planning. Meer informatie vind je hieronder of bij deze link.

Subsidie

Met de exploitatie van De Cammeleur en De Geubel voorziet DonckHuys in een lokale behoefte en sluit daarmee aan op het beleid van de gemeente Dongen. De gemeente waardeert dit met een jaarlijkse subsidie.