Theater & Evenementen

Onze nieuwe theatervoorstellingen vinden vanaf september 2018 plaats in De Cammeleur. Je kunt het complete programma hier bekijken! Of bekijk deze video van onze feestelijke openingsavond voor een sneak preview van een aantal artiesten die optreedt in De Cammeleur dit seizoen.

 

Evenementen
Stichting DonckHuys heeft een ruim aanbod aan gevarieerde ruimtes voor verenigingen, bedrijven en groepen. Voor de organisatie van evenementen en activiteiten bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Bent u op zoek naar een ruimte voor een presentatie of evenement in Dongen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de locaties die DonckHuys rijk is, hebben we altijd een passende ruimte. De ruimtes variëren in capaciteit (van 2 tot 1000 personen) en zijn allemaal multifunctioneel in gebruik. Of het nou een spinning-event, een bodypaint-wedstrijd, bridgedrive, of een korenfestival is; wij zijn uw partner bij de organisatie van uw evenement. En indien gewenst, ondersteunen wij bij de promotie ervan. Laat uw creativiteit de vrije loop en verras ons met uw idee. Neem contact met ons op zodat we samen aan de slag kunnen.