Bruers haalt uit (reprise)

Karin Bruers en Nol Havens

datum

zat 20 oktober 2018

aanvang

20:15 uur

locatie

De Cammeleur

genre

Cabaret

prijs

€ 18,00 inclusief consumptie

tickets bestellen

Karin Bruers is cabaretière, sociaal ondernemer, schrijver én chaoot. Nol Havens, bekend van VOF de Kunst (je weet wel, van één kopje koffie) is in deze show tegelijkertijd haar muzikant, chauffeur en persoonlijk entertainer. Plus: hij zorgt dat alles niet helemaal uit de hand loopt, want dat gevaar ligt altijd op de loer.

Karin haalt vaak uit in deze spannende voorstelling. Onder andere naar christelijke wethouders die ze betrapt op porno kijken in het vliegtuig en naar echtparen die hun kinderen slachtofferen in vechtscheidingen. Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de apenrots. En verder moet alles wat die dag voor haar voeten heeft gelopen, eraan geloven.

Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. En die krijgt ze ook.

Of het iets uithaalt weet ze niet, maar voor nu is ze het kwijt. En u heeft er om kunnen lachen. Of u bent er nu ook mee opgezadeld.

Over Bruers haalt uit schreef:

Theaterkrant.nl****: ‘een soort vrolijk raadsel…Tussen de [verrassende] grapjes door vertelt ze een serieuzer verhaal. Als tegenwicht voor haar chaotische activisme heeft Bruers de hulp ingeschakeld van Nol Havens, bekend van VOF de Kunst…ontzettend charmant met zijn tweeën.”

delen:

Leuke voorstelling?

Deel het via