24 juni: Preview Avond theaterseizoen 17-18

Diverse artiesten

datum

zat 24 juni 2017

aanvang

20:15 uur

locatie

't Schouw

prijs

€7,50

BESTEL KAARTEN

 

Wegens succes komt DonckHuys ook in het theaterseizoen 17-18 met een ‘On Tour’-programma, waarbij de voorstellingen op verschillende locaties plaatsvinden. En natuurlijk hebben we net als voorgaande jaren, ook weer een Preview Avond.

Tijdens de Preview op 24 juni in ’t Schouw geven diverse artiesten een voorproefje van hun theatervoorstelling. De hele avond is één grote verrassing! Alle acts worden op een ludieke manier aan elkaar gepraat door cabaretier Arjan Kleton. De afgelopen weken hebben we al onthuld dat Steven Brunswijk een van de acts is. Hoe cool is dat!

Een ticket voor de Preview kost maar € 7,50 en dat is inclusief een consumptie en een culinair kaasbuffet.  Daarnaast krijg je alleen tijdens de Preview de mogelijkheid tickets voor onze nieuwe voorstellingen met korting te kopen. Kortom, een heerlijk verzorgde avond die je niet wilt missen!

Weet je nog wat een fantastische avond het vorig jaar was? Of was je er vorig jaar helaas niet bij? Bekijk hieronder de sfeerimpressie om alvast in de stemming te komen voor 24 juni of bestel hier je tickets!

delen:

Leuke voorstelling?

Deel het via