Evenementen en activiteiten

Stichting DonckHuys heeft een ruim aanbod aan gevarieerde ruimtes voor verenigingen, bedrijven en groepen. Voor de organisatie van evenementen en activiteiten bent u bij ons dus aan het juiste adres! In de locaties die DonckHuys rijk is, hebben we altijd een passende ruimte. De ruimtes variëren in capaciteit (van 2 tot 600 personen) en zijn allemaal multifunctioneel in gebruik.

Organisatie van A tot Z
We zijn graag uw partner bij het organiseren van evenementen en activiteiten. We helpen u met de organisatie van A tot Z en ontzorgen u zoveel mogelijk. Denk dan o.a. aan organisatorische bezigheden en promotieactiviteiten. Op deze manier kunnen wij uw activiteit of evenement naar een hoger niveau tillen.

Laat u dus vooral niet beperken in uw creativiteit. Samen met u maken we Dongen creatiever, socialer en natuurlijk nog gezelliger.

Feestzaal of vergaderzaal huren?
Heeft u interesse om samen een evenement, vergadering of een andere activiteit te organiseren of wilt u meer informatie over de mogelijkheid om bijvoorbeeld een feestzaal of vergaderzaal te huren? Neem dan vrijblijvend contact op met Roxanne Petermeijer via 0162-312000 of info@donckhuys.nl.